ye-logo.v1.2

«Справи Януковича» не буде, все спустять на гальмах. Результати опитування

Політика 2398
Фото: espreso.tv

Кілька днів томугенеральний прокурор Юрій Луценко оголосив підозру екс-президенту Віктору Януковичу у державній зраді й поплічництві Російській Федерації в агресії проти України.

Ми запитали як, на вашу думку, розгортатимуться події у «справі Януковича». Із чотирьох варіантів відповідей, найбільше голосів набрав варіант «Не буде «справи Януковича», все спустять на гальмах». За нього проголосувало більше 63 відсотків читачів.

Значно менше, 29 відсотків голосів набрав варіант «Януковича засудять і винесуть вирок заочно». І зовсім мало, судячи з відповідей, читачі наші вірять у те, що його доправлять з Росії, засудять і він понесе заслужене покарання.

Чимало читачів писали також про те, що уся «справа Януковича» – це не більше, аніж піар Генпрокуратури, про те, що сам екс-президент ще повернеться у політику, або ж, що його уже давно немає в живих, а той, що був у суді – це добре підготовлений двійник.

Та як буде насправді – час покаже.

До речі, аналогічне опитування у нашій групі Вконтакті показали майже такі ж результати, хоча кількість тих, хто проголосували значно менша.

 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую