ye-logo.v1.2

Військова прокуратура відкрила справу за фактом вибуху на полігоні в Кам’янці

Кримінал 2193
За попередньою версією мав місце вибух реактивного двигуна
За попередньою версією мав місце вибух реактивного двигуна. Фото: mil.gov.ua

Поранення отримали троє військових.

 Військова прокуратура розслідує обставини, які призвели до травмувань трьох військовослужбовців Центру розмінування в Кам’янці-Подільському . Про це повідомили у прес-службі відомства.

Досудове розслідування проводять у кримінальному провадженні за фактом порушення службовими особами військової частини правил поводження із вибуховими речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення, що заподіяло тілесні ушкодження кільком особам.

«За попередньою версією, мав місце вибух реактивного двигуна або сповільнювача переносного заряду розмінування (ЗРП-2). Причини вибуху встановлюються. За вказаним фактом військова прокуратура Чернівецького гарнізону розпочала кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 414 КК України. Досудове розслідування триває», - повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Нагадаємо, 1 грудня на території військового полігону у м. Кам’янець-Подільський після планових занять пролунав вибух. Троє військових отримали тілесні ушкодження, їх забрали до міської лікарні. Зараз загрози їх життю немає.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую