ye-logo.v1.2

В обласному центрі небайдужі допомогли затримати грабіжника-рецидивіста

Суспільство 1865
Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання
Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Фото: ua.korrespondent.net/

Зловмисник напав у під’їзді на 35-річну жінку.

Учора, 4 грудня, близько 12.50 години зловмисник напав у під’їзді на 35-річну жінку. У Нацполіції області кажуть, що чоловік кілька разів вдарив постраждалу, вирвав із рук сумку і почав утікати. Але свідки події наздогнали грабіжника і викликали поліцію.

“Затриманим виявився 30-річний житель села Лісові Гринівці, який у 2010 та 2013 роках уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння пограбувань. Вчора по вулиці Максима Залізняка зловмисник зайшов у під’їзд за своєю жертвою і біля ліфту, нанісши їй декілька ударів, вирвав із рук сумку, в якій було 100 євро, трохи більше півтисячі гривень та особисті речі потерпілої. Жінка почала кликати на допомогу. Небайдужі сусіди та перехожі наздогнали грабіжника і затримали його на дорозі в напрямку села Лісові Гринівці, після чого викликали працівників поліції”, - додають у прес-службі Нацполіції.

Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому доведеться відповідати перед законом за частиною 2 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Наразі правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів на території міста. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую