ye-logo.v1.2

Подолянам презентують дієві інструменти розвитку власної справи на першому регіональному бізнес-форумі На правах реклами

Економіка 2200

Саме про це та багато іншого дізнаються учасники першого регіонального бізнес-форуму “Україна – країна підприємців”, що відбудеться 14 грудня у Хмельницькій торгово-промисловій палаті.

Представницька зустріч, яка стане можливою завдяки підтримці ПриватБанку і Українського союзу промисловців та підприємців, об’єднає не лише бізнесменів, які вже мають власну справу і бажають розширити її, а й ініціативних краян, які наразі мають лише ідеї та бажання започаткувати бізнес, однак ще не готові втілити ці амбітні плани у життя.

Під час заходу його учасники дізнаються не лише про “народне кредитування” задля підтримки підприємницької ініціативи, а й почують надихаючі історії успіху українських підприємців, отримають інформацію про “лайфхаки” для бізнесу від тренерів, консультантів та професіоналів своєї справи з різних куточків України, а також наживо поспілкуються з представниками влади про нагальні питання, які потребують вирішення задля стимулювання подальшого розвитку приватної ініціативи.

– Форум проходитиме у рамках реалізації загальнонаціонального проекту “Країна успішного бізнесу”, який має на меті завдяки інноваційній платформі від ПриватБанку створити дієвий інструмент кредитування малого та середнього бізнесу, аби стимулювати розвиток приватної ініціативи, створення нових робочих місць, а відтак і сприяти поліпшенню соціально-економічного становища на теренах держави. Сподіваюсь, що до реалізації проекту долучиться і місцева влада, адже у органів місцевого самоврядування є законодавчі механізми компенсації частини відсотків за користування кредитами на розвиток бізнесу з місцевих бюджетів, – розповідає директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Браницький.

Крім того, учасники зустрічі матимуть змогу отримати фахові консультації з питань, що стосуються бізнес-діяльності від юристів, фахівців з бухгалтерського обліку та аудиту, кредитування, франчайзингу, еквайрингу та електронної комерції.

Нагадаємо, форум відбудеться 14 грудня у Хмельницькій торгово-промисловій палаті за адресою: м. Хмельницький, вул. Подільська, 109/1. Зустріч розпочнеться о 10.00. Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація за посиланням: kub.pb.ua/forums

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую