ye-logo.v1.2

На Хмельниччині судитимуть чиновницю Держземагенства, яка незаконно передала в оренду 15 гектарів земель

Кримінал 1540
Прокуратура спрямувала обвинувальний акт відносно колишнього керівника Летичівського відділу Держземагенства
Прокуратура спрямувала обвинувальний акт відносно колишнього керівника Летичівського відділу Держземагенства. Фото: з архіву

Вона підробила 9 довідок.

Колишнього керівника Летичівського відділу Держземагенства судитимуть за службове підроблення. За інформацією прокуратури, чиновниця посприяла підприємству в протиправній оренді земельних ділянок. Екс-посадовиця підробила 9 довідок, в яких зазначила, що землі нібито не орендуються.

«На підставі цих довідок сільськогосподарське підприємство зареєструвало право оренди на земельні ділянки, орієнтовною площею 15 гектарів, та вартістю понад 500 тисяч гривень незаконно, оскільки на той час землі перебували в оренді іншого підприємства», - повідомив заступник керівник Хмельницької місцевої прокуратури Сергій Сухорук.

На сьогодні розпочато судовий розгляд вказаного кримінального провадження, державне обвинувачення підтримують прокурори Летичівського відділу місцевої прокуратури. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до 4250 гривень або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую