ye-logo.v1.2

На ремонти медзакладів області та придбання апаратури цього року виділили з бюджету майже 35 мільйонів гривень

Здоров'я 2607
Фото: автора

Наступного року планують виділити понад 51 мільйон гривень.

Такі дані містяться у звіті голови обласної ради Михайла Загородного, розміщеному на офіційному сайті. Планується, що голова звітуватиме 23 грудня, під час пленарного засідання чергової сесії обласної ради. Принаймні, у запропонованому порядку денному питання про звіт внесено.

У звіті голови вказано, що на проведення капітальних видатків обласних закладів, що фінансуються череp Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації, протягом 2016 року спрямовано 34 920,1 тис. гривень.

Понад 16 тисяч гривень на капітальні ремонти. Фасад обласного госпіталю ветеранів війни відремонтували і утеплили за 4 500,0 тис. гривень, а капітальний ремонт приміщення госпіталю ветеранів війни, у якому буде функціонувати відділення реабілітації учасників АТО зробили за 785,0 тисяч гривень. Ще 3 558,3 тисячі гривень пішло на реконструкцію частини приміщень в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, виготовлення проектно-кошторисної документації для створення єдиної централізованої оперативно-диспетчерської служби.

На капітальний ремонт радіологічного відділення в обласному онкодиспансері та будівництво транспортабельної модульної котельні для опалення приміщень гуртожитку зі спортивним залом Чемеровецького медичного колледжу пішло по 2 423,4 та 2 093,0 тисячі гривень відповідно.

За 716,5 тисяч гривень провели розрахунки та ввели в дію модульні котельні обласної психіатричної лікарні №1, а за 527 тисяч гривень – виготовили проектно-кошторисну документацію на реконструкцію приміщення обласного кардіодиспансеру.

Ще майже 802 тисячі гривень витратили на капітальний ремонт санітарних кімнат гуртожитку Хмельницького медичного колледжу.

На обладнання і предмети довгострокового користування для мед закладів з бюджету витратили 18 мільйонів 720 тисяч гривень.

Обласній лікарні придбали цифровий рентгенапарат за 5 мільйонів 300 тисяч гривень, а обласному онкологічному диспансеру мамографічну систему з біопсійною приставкою за 4,5 мільйона гривень та колоноскоп за 1,7 мільйона гривень.

Госпіталю ветеранів придбали обладнання, хоча не вказали яке саме, на суму 1 мільйон 134 тисячі 400 грвень. Для інших мед закладів області придбали електрокардіографи на суму 1 мільйон 83 тисячі 500 гривень.

Також у звіті зазначено, що наступного року з бюджету області на капітальні видатки департаменту охорони здоров’я планують виділити 51 мільйон 497 тисяч гривень. За ці кошти почнуть робити реконструкцію приміщення обласного кардіодиспансеру. На це витратять майже 34 мільйони гривень. Також наступного року планують майже 9 мільйонів витратити на оснащення відділення офтальмології обласної лікарні сучасним обладнанням для проведення операцій мікрохірургії ока.

Частину коштів піде на співфінансування будівництва лікувально-діагностичного корпусу обласної дитячої лікарні та придбання обладнання для лабораторії обласної дитячої та інфекційної лікарень.
 

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:28

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую