ye-logo.v1.2

Дороги Хмельниччини цієї ночі очищали 88 одиниць техніки та 240 працівників

Офіціоз 1680
Дорожники просять бути уважними та обережними, рухаючись автодорогами області, дотримуватись правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди
Дорожники просять бути уважними та обережними, рухаючись автодорогами області, дотримуватись правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди. Фото: sumy.depo.ua

Аби не допустити ожеледиці, використали 1400 тонн піщано-соляної суміші.

 На боротьбу з ожеледицею та задля забезпечення безперешкодного та безпечного проїзду автодорогами Хмельниччини вночі, з 14 на 15 грудня, працювали 88 одиниць техніки та 240 дорожників. Про це повідомили у Службі автодоріг області.

«Від початку снігопаду, при середній температурі повітря від 0 oС до -1 oС, на автодорогах як державного, так і місцевого значення проводилися роботи із очистки та обробки дорожнього покриття протиожеледними матеріалами», - зазначили у відомстві.

Працювали 45 піскорозкидачів, 33 навантажувачі, 9 плужних снігоочищувачів та автогрейдер, аби забезпечити належні умови проїзду автодорогами Хмельницької області. З метою недопущення ожеледиці за ніч використали 1400 тонн піщано-соляної суміші.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую