ye-logo.v1.2

З аніматорами і розіграшами у Хмельницькому відкрили масштабний парк розваг «Дитяча планета» На правах реклами

Суспільство 11274
На третьому поверсі ТРЦ «Kvartal» урочисто відкрився парк розваг «Дитяча планета»
На третьому поверсі ТРЦ «Kvartal» урочисто відкрився парк розваг «Дитяча планета»

Заклад створений для того, аби кожен маленький іменинник відчував себе особливим у свій день.

У центрі Хмельницького з’явилась ціла планета, де можна набігатися, наскакатися, наїздитися на роликах, награтися та смачно поїсти і відсвяткувати день народження. 16 грудня, на третьому поверсі ТРЦ «Kvartal» урочисто відкрився парк розваг «Дитяча планета».

За традицією, стрічку перед входом перерізали засновник мережі «Дитяча планета» Тетяна Боровик разом з партнерами проекту. Першу сотню маленьких відвідувачів чекали солодощі та святковий торт. Як розповідає співзасновник розважального парку Олександр Мороз, площа «Дитячої планети» близько 4 тисяч квадратних метрів разом із рестораном, а більшість атракціонів – українського виробництва.

«Сенс нашого життя – діти, тому будуючи торговий центр, вирішили зробити тут розважальний центр для малечі. Навіть не сподівалися, що все вийде так глобально і корисно. Площа дозволяє, будемо доопрацьовувати ще багато чого, відкривати нові атракціони. У перспективі навіть два басейни поверхом вище. Ми робили все, щоб діти і їхні батьки отримати задоволення від святкування дня народження, розважались і проводили час з користю», - говорить Олександр Мороз.

Різноманітні атракціони не залишать байдужим жодного малюка. Тут кожен знайде для себе найцікавішу розвагу: мотузкову лазанку, тарзанку, батути, «сухий» басейн, ігрові автомати, майстер-класи. Особливістю «Дитячої планети» є тематичні кімнати у стилі мультфільмів для святкування дня народження.

«Суперово все. Моєму Сашкові майже 3 роки, і він просто в захваті від побаченого. Раніше ми в подібні заклади не ходили, але тут стільки всього багато, різноманітних атракціонів та іграшок, що просто неможливо все роздивитися. Малому до вподоби зараз машинки», - каже хмельничанин Олександр Мормолюк.

На території «Дитячої планети» всі ходять, як вдома: без верхнього одягу і взуття. Маленькі гості і їхні батьки весело проводять тут час у шкарпетках чи тапочках, які можна отримати на рецепціях, або ж у змінному взутті.

Розташована «Дитяча планета» у ТРЦ «Kvartal» (вул. Кам'янецька, 17). Вартість квитка у будні 70 гривень, а у вихідні - 100 гривень.

 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую