ye-logo.v1.2

ВОЛЯ покаже мультсеріал про Україну На правах реклами

Суспільство 2876

У День Святого Миколая на каналі ВОЛЯ CINE+ KIDS відбудеться прем’єра мультфільму «Моя країна – Україна» 19 грудня 2016 року

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ продовжує підтримувати розвиток українського контенту.

У понеділок 19 грудня о 19:00 на власному каналі компанії ВОЛЯ CINE+ Kids відбудеться прем’єра 26-серійного мультфільму «Моя країна – Україна». У повторі подивитися по 13 серій мультсеріалу можна об 11:30 у суботу та неділю.
"Особливість та цінність мультсеріалу «Моя країна – Україна» полягає в тому, що він є одним із небагатьох українських кінопродуктів для дітей, які мають просвітницький характер. У його основі лежать не вигадані історії, відірвані від реальності, а історичні факти про Україну, з українськими героями в українських місцевостях. Саме такі мультфільми потрібні нашим дітям. Я радий, що цьому продукту вдалося знайти вихід на телеринок в пакетах одного із найбільших провайдерів України - компанії ВОЛЯ, яка підтримує вітчизняний контент», - говорить Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

"Трансляцію мультфільму потрібно було запустити вже давно, тому що це український проект, який вдалося зробити веселим, динамічним, яскравим і пізнавальним. Я радий, що українці нарешті побачать цей мультфільм на телеекранах", – говорить один з авторів сценарію мультсеріалу «Моя країна – Україна», казкар, телеведучий Сашко Лірник.

"Ми ретельно ставимося до вибору контенту для наших юних глядачів, оскільки він впливає на формування дитячого світогляду. Мультфільм «Моя країна – Україна» розвиває любов до рідної країни і розширює знання географії та історії, тому ми запускаємо його на власному дитячому каналі ВОЛЯ CINE+ Kids. Нам приємно отримати ексклюзивні права на показ мультсеріалу. Ми цінуємо роботи українських кіностудій і співпрацюємо із ними, щоб відкривати найкращі проекти всій Україні", – говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Мультсеріал створено українськими молодими режисерами, аніматорами, художниками студії Новаторфільм за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Художній керівник проекту - Степан Коваль.

"Робота над мультфільмом тривала протягом п'яти років. Щоб «оживити» мальованих персонажів і декорації, було використано 300 кг спеціального пластиліну з Іспанії", – розповідає режисер- аніматор студії «Новаторфільм» Степан Коваль.

Серії тривають всього 3 хвилини, але за цей короткий час казкар Сашко Лірник і Кіт-воркіт встигають здійснити подорож в один із прекрасних місць або мальовничих куточків України.

Юні глядачі обов'язково полюблять кмітливих і веселих героїв, до яких просто неможливо залишитися байдужим.

Довідка

ВОЛЯ − загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. ВОЛЯ два роки поспіль – у 2015 та 2016 роках - визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року». 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую