ye-logo.v1.2

Чехи передали рятувальникам Ізяславського району спорядження і захисний одяг

Суспільство 1705
Рятувальники носитимуть форму європейського зразка
Рятувальники носитимуть форму європейського зразка. Фото: km.dsns.gov.ua

Нові «бойовки» виготовлені за європейськими стандартами, витримують дію підвищених температур.

 Рятувальникакам Ізяслава колеги-вогнеборці з республіки Чехія передали спорядження і захисний одяг. Про це повідомили у прес-службі надзвичайників.

«Начальник пожежної частини Южно-Моравського краю Чеської республіки полковник Їржі Пелікан через українського волонтера з міста Брно (Чехія) Сергія Дорошука передав колегам з Ізяслава захисний одяг та спеціальне спорядження, що використовується у буденній роботі рятувальників, а це 26 пожежних касок, 19 комплектів форменого одягу, 13 пар термостійких чобіт, 12 шкіряних пожежних краг та 5 комплектів захисного одягу», - йдеться в повідомленні.

За інформацією рятувальників, нові «бойовки» виготовлені за європейськими стандартами, витримують дію підвищених температур, не руйнуються під час контакту з гарячими твердими поверхнями та мають високу механічну міцність. Це ж стосується й новеньких касок, термостійких чобіт, пожежних рукавиць-крагів тощо.

Як зазначив начальник Ізяславського районного сектору Головного управління ДСНС області Віктор Матвійчук, рятувальники щодня виїжджають на ліквідацію різноманітних надзвичайних ситуацій, де зазнають впливу багатьох небезпечних та шкідливих факторів – підвищена температура, теплове випромінювання, полум'я, дія води та поверхнево-активних речовин. Тому таке спорядження – дуже доречне.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую