ye-logo.v1.2

У Меджибожі чоловік вбив свою гостю, з якою познайомився на сайті знайомств

Кримінал 3683
Тіло знайшов рибалка
Тіло знайшов рибалка. Фото: hm.npu.gov.ua

Тіло знайшли тільки через місяць.

 Поліцейські затримали 25-річного мешканця смт Меджибіж, який, як сам зізнався, вбив свою гостю із Запорізької області. Зловмисник познайомився з жертвою на сайті знайомств і після декількох місяців спілкування запросив її до себе.

За повідомленням поліцейських, цей чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і тільки в лютому цього року звільнився із місць позбавлення волі, де перебував за крадіжки і розбійний напад.

«Потерпіла теж не вирізнялась зразковою поведінкою. Залишила малолітню дитину на свою матір, а сама «гастролювала» Україною в пошуках пригод. Крім того, розшукувалась поліцією Запорізької області за вчинення крадіжок»,- повідомили в поліції.

З підозрюваним жінка познайомилась на початку осені на сайті знайомств. Незважаючи на те, що чоловік має сім’ю, він зав’язав віртуальне знайомство з потерпілою. Певний час вони спілкувались по телефону, а на початку листопада зловмисник запросив жінку у гості.

«Потерпіла приїхала в Меджибіж 5 листопада. Чоловік купив випивку і закуску та запросив її відмітити зустріч в сусідньому селі Требухівці на березі Південного Бугу. Під час розпивання спиртного між ними виник конфлікт, в ході якого зловмисник декілька разів ударив потерпілу в голову, від чого жінка втратила свідомість», - розповіли поліцейські.

Щоб приховати сліди злочину, чоловік відтягнув потерпілу в очерет, де залишив напризволяще, а сам попрямував додому. Проте, по дорозі душогуб подумав, що його жертва може опритомніти і засвідчити проти нього. Тоді зловмисник повернувся на місце скоєння злочину, взяв ножа і двічі вдарив ним жінку у шию. На момент скоєння вбивства потерпіла ще подавала ознаки життя. Повертаючись в Меджибіж через міст, зловмисник викинув знаряддя вбивства в річку, а закривавлений одяг спалив у грубці.

Тіло виявили майже через місяць, 29 листопада. Про жахливу знахідку до Летичівського відділу поліції повідомив місцевий рибалка. У ході проведення цілого ряду оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного та затримали його.

Чоловік у скоєному зізнався та показав на слідчому експерименті всі етапи скоєння вбивства. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідчі дії наразі тривають.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую