ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться флешмоб на підтримку неповносправних дітей та молоді

Суспільство 1638
Фото: vecherka.news/

Організовує захід БФ “Карітас”.

У п'ятницю, 23 грудня, обласний благодійний фонд “Карітас” організовує флешмоб «Різдвяна свічка». Основна мета заходу — привернути увагу до неповносправних дітей та молоді, які найбільше відчувають всі наслідки гуманітарної та економічної кризи.

“Ми щороку організовуємо таку акцію, вона є всесвітньою. Проводять її також у багатьох містах України. У п'ятницю ми проведемо її на на подвір´ї хмельницького ДНЗ «ВПУ№11», що на вулиці Тернопільська. Зберуться студенти і викладачі. Разом утворимо живі фігури — серце і свічку. Загалом, участь у флешмобі візьмуть 300 осіб”, - розповідає соціальний педагог благодійного фонду Юлія Житкевич.

Окрім того, хмельничани можуть долучитись до акції і придбати свічки, які виготовили люди з особливими потребами та неповносправна молодь з Львівського осередку Карітас. Всі виручені кошти підуть на потреби львівських дітей з кризових сімей та родин постраждалих від воєнних дій. Придбати Різдвяну свічку можна в Катедральному Храмі Різдва Пресвятої Богородиці Кам'янець-Подільської Єпархії УГКЦ за адресою вулиця Зарічанська 10/3. Ціна символічна — 15 гривень.

Хмельничан запрошують долучитись до флешмобу “Різдвяна свічка” і прийти о 12:00 годині на подвір´я ДНЗ «ВПУ№11, що вулиці Тернопільська 15/3. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую