ye-logo.v1.2

Як націоналізація ПриватБанку відобразиться на фінансах хмельничан

Суспільство 1811
Більшість читачів сайту "Є" сподіваються, що після націоналізації ПриватБанку з їхніми коштами нічого не станеться
Більшість читачів сайту "Є" сподіваються, що після націоналізації ПриватБанку з їхніми коштами нічого не станеться. Фото: zn.ua

Читачі нашого сайту, які брали участь в опитування стосовно націоналізації ПриватБанку, поділилися своїми думками як цей процес вплине на їхні фінанси.

Націоналізацію ПриватБанку українці сприйняли по-різному. Хтось жартував, мовляв "Держава Україна була найслухнянішою, тому Святий Миколай приніс їй під подушечку Приватбанк", а хтось тим часом, знімав готівку у банкоматі. Хоча, у Хмельницькому ажіотажу, принаймні біля банкоматів, які розташовані у центральній частині міста, не спостерігалося. 

Читачі сайту "Є", які взяли участь в опитуванні "Як вплине на ваші фінанси націоналізація ПриватБанку?" відповіли, що сподіваються не вплине, але й віри в те, що банк працюватиме злагоджено, як і раніше, не мають.

У коментарях до опитування навіть писали, що "решили расшатать и обворовать самый как не крути надежный банк", абож про те, що "Все розкрадуть як завжди".

Результати опитування показали, що майже 31 відсоток із тих, хто проголосував, вважають, що націоналізація ПриватБанку на їхні особисто фінанси ніяк не вплине. Майже стільки саме - 30 відсотків - вважають, що "стане гірше, бо державний банк — це не приватний". 

23 відсотки не знають як саме вплине на їхні фінанси націоналізація, але вважають, що готівку варто забрати. І трохи більше як 14 відсоткам читачів байдуже, бо вони не мають грошей на рахунках у Приваті.

Нагадаємо, 19 грудня ПАТ "Приватбанк" перейшов у стовідсоткову власність держави. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую