ye-logo.v1.2

ВОЛЯ пропонує хмельничанам нові можливості в рамках програми лояльності «Мої бонуси» На правах реклами

Суспільство 1560

Лідер ринку цифрових розваг надає бонуси своїм абонентам.

Компанія ВОЛЯ піклується про своїх клієнтів і дає можливість замовляти нові сервіси й економити, незважаючи на економічну кризу. Нещодавно ВОЛЯ запустила для абонентів програму лояльності «Мої бонуси».

Як зазначає керівник онлайн-самообслуговування і лояльності компанії ВОЛЯ Катерина Гамова, проект «Мої бонуси» впродовж року розробляли кращі IТ-фахівці компанії. Рішення щодо запуску програми лояльності, яка надає великий набір можливостей для отримання і витрачання бонусів, прийняли після детального вивчення потреб клієнтів. Тисячі абонентів по всій Україні уже стали користувачами програми лояльності. Очікується, що до 2018 року до неї приєднаються понад 40 відсотків клієнтів ВОЛІ.

Перевага програми лояльності в тому, що абоненти зможуть отримувати й накопичувати бонуси, а згодом при потребі витрачати їх на замовлення додаткових послуг та сервісів. Стати учасником може будь-який користувач ВОЛІ. Це просто: потрібно лише підтвердити свої контактні дані, відмовитися від паперового рахунку, заповнити анкети контролю якості, підключити новий пакет або додаткові послуги та своєчасно оплатити рахунок.

Уже за своєчасну оплату рахунку абонент отримує 10-80 бонусів, залежно від суми і терміну дії договору. При підключенні до послуг ВОЛІ нараховується 50 стартових бонусів. А 100 бонусів можна отримати, перейшовши на дорожчий пакет, при підключенні додаткового пакета або за підключення додаткової послуги.
Подарунок на День народження від ВОЛІ ? 200 бонусів, стільки ж нараховується за підключення другої послуги або інтерактивного телебачення.

«ВОЛЯ безперервно інвестує в легальний бізнес, щоб надати абонентам більше можливостей. Програмою лояльності ми відкриваємо нову сторінку в розвитку взаємин з клієнтами», - говорить генеральний директор компанії Джордж Жембері.
Програма лояльності стане частиною довгострокової стратегії компанії. Керувати бонусним рахунком можна через Портал абонента «Мій кабінет» на сайті компанії або через мобільний додаток «My Volia».


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую