ye-logo.v1.2

На Хмельниччині анулювали 70 ліцензій підприємцям, які продавали спиртне неповнолітнім

Економіка 1806
Податківці виявили 23 факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями
Податківці виявили 23 факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями. Фото: interbuh.com.ua

В області мають право реалізовувати алкоголь понад 4 тисячі закладів торгівлі.

 Місцеві бюджети Хмельниччини отримали 22 мільйони гривень від сплати за право реалізації алкоголю і тютюну. Про це повідомили у фіскальній службі області.

«З початку року за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами підприємці області спрямували до місцевого бюджету понад 22 мільйони гривень, що більше від запланованого на 3,2 мільйона гривень», - зазначили фіскали.

Загалом 65 відсотків ліцензій отримали фізичні особи, відповідно 35 відсотків – юридичні. У структурі надходжень від ліцензування роздрібної торгівлі 81 відсоток припадає на заклади торгівлі у містах області.

Загалом на Хмельниччині працює 2630 суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, відповідно ліцензовано 4046 закладів торгівлі. У тому числі 2395 торгівельних закладів здійснює реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів, 1247 - реалізовує тільки алкогольних напоїв, 404 - тютюнові вироби. 

Податківці виявили 23 факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, також скасували понад 70 ліцензій продавцям, у яких зафіксовано продаж алкогольних напоїв та тютюну неповнолітнім громадянам.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую