ye-logo.v1.2

У Хмельницькому квартиранти зникли разом із побутовою технікою

Суспільство 2397
Квартиранти коли з
Квартиранти коли з'їжджали, прихопили побутову техніку. Фото: з Фейсбуку

Правоохоронці знайшли сімейство у одному із сіл області.

Ще 15 грудня із заявою до поліції звернувся хмельничанин. Чоловік повідомив, що у власній квартирі на Старокостянтинівському шосе, разом з квартирантами, які проживали у нього протягом останніх кількох місяців, з його помешкання зникла і вся побутова техніка, газова плита, інші речі, навіть килими з підлоги.

"Правоохоронці встановили, що сім'я, яка мешкала у потерпілого, чоловік, дружина та 9-ти місячна дитина, самі родом з села Правдівка, Ярмолинецького району. 23 грудня їх разом з викраденим майном знайшли у Волочиському районі, де вони два тижні тому придбали будинок у місцевої мешканки. Викраденими речами вони вже встигли обставити своє нове помешкання. Під час проведення огляду будинку, всі речі, викрадені у мешканця міста Хмельницького, вилучили та повернули власнику", - повідомляють хмельницькі поліцейські.

За фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 185 частиною 1 КК України. Батько сімейства, який раніше ніколи до кримінальної відповідальності не притягувався, свої дії пояснив скрутним матеріальним становищем сім'ї.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую