ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському встановили 24 еко-ялинки

Суспільство 2727
У такий спосіб людей закликають не спилювати живі ялинки, а створювати їх власними руками
У такий спосіб людей закликають не спилювати живі ялинки, а створювати їх власними руками. Фото: kam-pod.gov.ua

У місті відбувся другий конкурс еко-ялинок та новорічної символіки «Зимова галявина».

Минулої п’ятниці, 23 грудня, учасники конкурсу «Зимова галявина» продемонстрували, якою може бути справжня екологічна ялинка.

На казковій еко-галявині, що біля Ратуші, учасники презентували як індивідуальні, так і колективні та сімейні витвори. Загалом площу прикрасили 24 еко-красуні.

Учасники проявили справжні креатив, оригінальність та фантазію. А у роботі застосували різроманітні матеріали, починаючи з дерева, і закінчуючи пластиком, поліетиленом, папером, соломою, музичними дисками та справжніми фруктами.

Головний новорічний символ цього року – яскравий півень, або просто прикрашав екологічну ялинку, або споглядав на всіх із верхівки новорічного «дерева».

За результатами оцінювання, де в першу чергу враховувалися оригінальність, новизна, креативність і дотримання всіх вимог конкурсу,  члени журі й визначили переможців.

Ім’я переможця оголосили одразу ж – 23 грудня о 15:00.

На сайті Кам’янець-Подільської міської ради повідомили, що призове місце зайняв учень Баговецької ЗОШ I-III ступенів Кам’янець-Подільського району Віталій Олійник із красивою еко-ялинкою зі справжніх шишок. Друге місце посів індустріальний коледж.

Переможці конкурсу, отримали грошові нагороди, а всі учасники – сертифікати від Асоціації готельєрів та рестораторів міста.

Нагадаємо, що цьогоріч всі роботи учасників конкурсу прикрашатимуть площу не декілька годин, а декілька тижнів – до 14 січня включно.

  

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую