ye-logo.v1.2

Кабмін виділив для Хмельницького 3 мільйони гривень з держбюджету на школи і садочок На правах реклами

Економіка 3737
За сприяння Сергія Мельника Хмельницький отримає додаткових три мільйони гривень.
За сприяння Сергія Мельника Хмельницький отримає додаткових три мільйони гривень.

Кошти місто отримає ще до кінця 2016 року за сприяння народного депутата Сергія Мельника.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2016 року. Згідно з розподілом у 2016 році субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій місто Хмельницький отримає 3 мільйони гривень.

Пропозицію Міністерству фінансів України на виділення коштів народний депутат Сергій Мельник подав на початку минулого тижня, напередодні прийняття Верховною Радою Державного бюджету на 2017 рік.

Із зазначеної у розпорядженні Кабміну суми у 3 мільйони гривень, половина – півтора мільйони – підуть на продовження реконструкції дошкільного навчального закладу № 3 на пров.Жукова, 5

Решта ж півтора мільйони гривень рівномірно будуть розподілені по 150 тисяч, між 10 навчальними закладами міста.
Комп’ютерну техніку за сприяння Сергія Мельника придбають для спеціалізованої загальноосвітньої школи I—III ступенів № 7, у якій поглиблено вивчають англійську мову, історію України, біологію та хімію.

Три навчально-виховні комплекси №7 (вул. Курчатова, 4/3), №9 (вул. Чорновола, 155) та №10 (вул. Водопровідна, 11) та Хмельницька гімназія № 1 імені Володимира Красицького також отримають по 150 тисяч гривень на придбання комп’ютерної техніки.

Також за сприяння нардепа комп’ютерну техніку придбають і для Хмельницьких спеціалізованих шкіл № 29, № 12 та № 19 ім. Михайла Павловського.

Колегіум імені Володимира Козубняка та Хмельницький ліцей № 17 також отримають по 150 тисяч гривень для придбання комп’ютерної техніки.

Читайте також: Додаткові 30 мільйонів гривень з держбюджету отримав Хмельницький у 2016 році завдяки сприянню нардепа Сергія Мельника
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую