ye-logo.v1.2

Хмельницькі патрульні поліцейські відсвяткували першу річницю роботи

Суспільство 2398
Уже рік безпеку на вулицях міста охороняють патрульні поліцейські
Уже рік безпеку на вулицях міста охороняють патрульні поліцейські. Фото: автора

26 грудня минулого року нова поліція прийняла присягу.

Рік тому безпеку на вулицях Хмельницького вийшла охороняти новостворена патрульна полія. Тоді обласний центр став сьомим містом в Україні, де запрацювали патрульні. Сьогодні, 27 грудня, хмельницькі копи вишикувались перед примішенням управління - святкують свою першу дату.

"Минув один рік з початку нашої роботи.Мені приємно відзначти кращих працівник патрульної поліції, подякувати громаді за співпрацю. Разом ми хможемо зробити наше місто безпечним, ми рухаємось в цьому напрямку", - каже начальник управління патрульної поліції в місті Хмельницькому Олег Костенко.

Про рік на службі згадує інспектор першої роти, лейтенант поліції Аня Стрельбіцька. Каже, що коли тільки стартували, то було трохи страшно, але з часом переконалась, що вона на правильному шляху. Сьогодні поліціянтка отримала відзнаку за роботу від свого керівника.

Патрульні почали працювати 26 грудня минулого року

"Насправді, всі патрульні поліцейські сумлінно виконують свої професійні обов'язки. Ми працюємо на благо нашого суспільства і хочемо виправдати його довіру. Я рада, що отримала подяку, приємно, коли тебе цінують і відзначають. Але всі поліцейські просто виконують свої роботу", - зазначає патрульна.

Олег Костенко нагородив кращих працівників управління

На урочистості прийшов і міський голова Олександр Симчишин. За його словами, із бюджету міста виділили 78 тисяч гривень на покращення матеріально- технічної бази хмельницьких копів.

Дівчата-патрульні також отримали віднаки від керівника

"Багато заходів і спільних акцій, які ми розпочали спільно із патрульною поліцією, дали результат. Деякі були не дуже успішними, наприклад боротьба із стихійною торгівлею. Це означає, що треба посилити співпрацю у цьому напрямку. Загалом, ще є багато над чим працювати", - зазначає Олександр Симчишин.

Презентами відзначили копів і міська влада

Мер додає, що у наступному році готові допомагати патрульним, аби зробити Хмельнийцький безпечнішим і комфортнішим.

 Хмельницький став сьомим містом, де торік почали працювати патрульні

Посадовці також привітали хмельницький копів

В управлінні є один батальйон та чотири роти

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую