ye-logo.v1.2

Чоловіка, який викрав «Chevrolet» на Городоччині, ув’язнили на 6 років

Кримінал 1598
Автомобіль чоловік залишив у столиці, бо закінчився бензин
Автомобіль чоловік залишив у столиці, бо закінчився бензин. Фото: hm.npu.gov.ua

Затримали злодія на кордоні з Польщею.

Автомобіль «Chevrolet Niva», вартістю більше 117 тисяч гривень, вкрали з території підприємства в селі Іванківці Городоцького району. Подія сталася 12 липня цього року. За інформацією поліції, тоді викрадений автомобіль виявили в Києві, а 24-річного зловмисника затримали прикордонники під час спроби нелегального перетину кордону з Польщею.

«Про те, що 24-річний місцевий житель, який працював на підприємстві підсобником, причетний до злочину, встановили практично одразу. Молодик раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини і після угону зник із села. Як виявилось, на викраденому автомобілі він поїхав до Києва, де у нього закінчився бензин. Транспортний засіб він залишив поблизу однієї із АЗС, а сам поїхав мандрувати країною залізницею», - зазначили в поліції області.

Як виявилось у ході досудового розслідування, затриманий вчинив ще один злочин на території того ж підприємства: викрав із незачиненого автомобіля флешку і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Нещодавно Ярмолинецький районний суд розглянув матеріали кримінального провадження і визнав підсудного винним у вчиненні крадіжки, викрадення документів автомобіля та незаконному заволодінні автомобілем. Також йому додали декілька місяців невідбутого покарання за попередні злочини. Тож за рішенням суду чоловік відбуватиме покарання у вигляді позбавлення волі продовж 6 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую