ye-logo.v1.2

Справа «Helix»: хмельничанин Дмитро Нагута знову в суді

Кримінал 5386
Дмитро Нагута заперечує, що Хелікс - фінансова піраміда та не визнає себе винним у шахрайствам, в яких його підозрюють
Дмитро Нагута заперечує, що Хелікс - фінансова піраміда та не визнає себе винним у шахрайствам, в яких його підозрюють. Фото: business-companion.te.ua

Сьогодні апеляційний суд Тернопільської області може змінити запобіжний захід одному з лідерів «Хелікс».

Хмельничанин Дмитро Нагута подав апеляцію на рішення Тенопільського міськрайонного суду, яким його взяли під вартою, але випустили з СІЗО під заставу в 5 мільйонів гривень. І сьогодні, 29 грудня, її має розглянути апеляційний суд Тернопільської області.

Нагадаємо, Дмитра Нагуту разом із двома тернополянами підозрюють у створенні фінансової піраміди. Серед ймовірних потерпілих, які не можуть повернути мільйони гривень, є й хмельничани. Хмельницькі правоохоронці мали 18 заяв, за якими відкрито 12 кримінальних проваджень.

Судове засідання з апеляційного суду Тернопільської області можна буде побачити в прямому ефірі на сайті «Є». Початок орієнтовно о 12.00. Трансляція розпочнеться відразу, як відбуватиметься засідання суду.

11:50 Суд ще не розпочався, але на засідання приїхала "група підтримки" Дмитра Нагути із більше як десять осіб із Хмельницького. 

12.00 Трансляція розпочнеться відразу, як відбуватиметься засідання суду. Адвокати уже на місці, самого ж Дмитра Нагути, поки нема.

12.40 Стало відомо, що Дмитро Нагута в лікарні.

13.20 Трансляція судового засідання закінчена. Пропонуємо вашій увазі відеозапис і зали суду. На жаль, з технічних причин зберіглося лише декілька хвилин, хоча сама трансляція тривала понад годину. Вибачте за не зручності. Дякуємо всім, хто дивився трансляцію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую