ye-logo.v1.2

Старокостянтинівських крадіїв автівки затримали у Києві

Суспільство 1560
Один із затриманих раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за угон
Один із затриманих раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за угон. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Зловмисники намагались продати крадене авто.

Двоє зловмисників, одному з яких всього 18, а іншому — 25, познайомились на будівництві у столиці і разом приїхали в гості до спільного знайомого в село ІлляшівкаСтарокостянтинівського району. У Нацполіції області кажуть, що чоловіки влаштували застілля, а коли провізії виявилось замало, поїхали до місцевого кафе-бару.

“Власник автівки вийшов за покупками, залишивши ключі в автомобілі. Цим скористалися його гості. Зловмисники одразу пересіли на перед, завели автомобіль і поїхали прямо в столицю. Злодії розуміли, що їх розшукуватимуть, тож намагалися якнайшвидше продати автомобіль. Почали пропонувати його за 10 тисяч гривень місцевим таксистам. Ті погодились на угоду, а самі в цей час зателефонували в поліцію”, - йдеться у повідомлені поліцейських.

Київські правоохоронці затримали зловмисників під час спроби продати автомобіль. Їх уже доправили в Старокостянтинів для проведення подальших слідчих дій. Автомобіль також знаходиться на штрафмайданчику Старокостянтинівського відділу поліції і найближчим часом буде повернутий власнику.

Чоловікам оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого часиною 2 статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую