ye-logo.v1.2

Хмельницький зазеленіє на більше ніж 31 мільйон гривень

Суспільство 2094
Фото: слайд із презентації бюджету.

За цю суму, яку міська влада заклала у бюджет міста, планують озеленити Хмельницький, привести до ладу сквери, площі та фонтани і навіть розробити проектну документацію на два нові парки.

Вчора депутати Хмельницької міської ради прийняли бюджет міста на 2017 рік. У бюджеті уже закладена мінімальна зарплатня 3200 гривень. Окрім інших видатків, у міському бюджеті на “Парки, зони відпочинку та озеленення міста” заклали 31,3 мільйона гривень. Із цих коштів 14,8 мільйона гривень підуть на утримання парків, скверів та зелених насаджень та ремонт об’єктів. На омолодження дерев, відновлення газонів та живоплоту піде 2,9 мільйона гривень. Трохи менше, 2,1 мільйон гривень підуть на вертикальне озеленення вулиць міста.

Площу на перехресті вулиці Свободи та проспекту Миру, ту, яку пропонують назвати на честь Святого Миколая, зремонтують за 4 мільйони гривень, заодно візьмуться і за «Фонтан Закоханих».

На облаштування пішохідних та велосипедних доріжок в парку культури і відпочинку ім. М. Чекмана заклали 2,2 мільйона гривень.

Ще два мільйони гривень підуть на капітальний ремонт дендропарку «Поділля» і фонтану, який там розміщений.
Зону відпочинку на Привокзальної площі має запрацювати за 1,9 мільйона гривень.

На дитячі майданчики міста з бюджету виділили 800 тисяч гривень і ще 300 - на зелені зони вулиці Курчатова, поблизу будинків 11-13.

Також у наступному році місто планує дати старт двом паркам «Подільський», що по Львівському шосе і «Заріччя» та ремонту фонтанів на Майдані Незалежності. Для цього у міському бюджеті передбачили 200 та 100 тисяч гривень відповідно на виготовлення проектно-кошторисної документації.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую