ye-logo.v1.2

Сам собі чарівник у Новий рік: як притягувати дива і здійснювати свої мрії

Суспільство 2372
Психолог радить замінити слово "ціль" на слова "мрія", або "бажання"
Психолог радить замінити слово "ціль" на слова "мрія", або "бажання". Фото: автора.

Налаштуйтеся на потік радості, запишіть бажання на папері і проведіть спеціальний ритуал

У житті кожного з нас можуть траплятися дива, але тільки за однієї умови: ми маємо дозволити їм відбуватися. Тобто, важливо дозволити собі притягати у життя події і людей, і найголовніше, бути готовим це прийняти і побачити. У кожного є вибір: мрія чи стрес. І якщо ви обираєте стрес, ви весь час щось комусь винні, маєте кудись бігти, щось робити, вас мало що тішить. Коли ви обираєте мрію, ви отримуєте можливість створювати своє везіння і потрапляєте в потік. Потік – це життя в злагоді з собою, це шлях створення, притягнення, а не вигризання зубами, це шлях без ідеї, що все дається важкою працею і що потрібно весь час долати труднощі. Психолог та тренер особистісного росту Наталія Лисянська розповідає, як правильно мріяти, потрапляти у потік везіння і як «запускати» свої бажання в реалізацію.

«Коли ви обираєте мрію, ви вбудовуєте в своє життя стан щастя, який створює відповідну поведінку, і навпаки, поведінка створює стан щастя. Коли ви в правильному стані, у вашому житті відбуваються дива і, найголовніше, ви їх бачите і приймаєте», – каже фахівець.

На думку пані Наталі, краще заміняти слово «ціль» («мета») на «мрія» чи «бажання». Цілі складаються з завдань, термінів, планів, вони зобов'язують до чогось і не завжди відбивають стан душі. Інша річ – мрія чи бажання, вони легші, в них вже закладено елемент дива, захопливих емоцій і передчуття чогось надзвичайного.

Правила роботи з бажаннями:

1. Бажання повинно стосуватися безпосередньо вас. Якщо ви розумієте, що в ньому присутній хтось, потрібно переформулювати його так, щоб там були ви. Адже не ваші бажання можуть просто не здійснитися.

2. Гроші – це не бажання і не мрія. Вони можуть бути лише засобом досягнення бажаного. Бажайте не гроші, а почуття, стани, які могли б мати ви, коли бажання здійсниться.

3. Формулюйте бажання чітко, навіть якщо вони здаються нереальними. Якщо ви знаєте, чого хочете, існує більше можливостей, що мрія здійсниться або станеться щось поруч з вашою мрією, і це може бути кращим варіантом розвитку подій.

Орієнтуючись на ці пункти, складіть список своїх бажань, мрій. Пишіть все, що приходить в голову. Далі розгляньте кожен пункт і запитайте себе: «Що я отримаю (відчую), коли у мене буде це?». І переформатовуйте бажання, задавайте нові запитання, доки не з'являється почуття захопленості, відчуття, що все всередині радіє. Тоді це точно ваша мрія. Або ж в процесі аналізу ви можете зрозуміти, що це вам не потрібно насправді.

Техніка запуску бажання в реалізацію

Отже, підготуйте список бажань на окремому аркуші. Запаліть свічки, пахощі. Посидьте трохи, дивлячись на свічку, щоб заспокоїти думки. Потім переведіть погляд на список і уявіть, як слова починають світитися золотим сяйвом і підлітають вгору з аркуша. Нехай всі вони злетять з паперу, підійміть їх на рівень очей і закрутіть золотим вихором за годинниковою стрілкою. Тепер вдихніть цей вихор, уявіть, як він спускається на рівень грудей, де насичується вашою енергією. Потім спустіть золотий потік цілей на рівень живота і з живота знову випустіть в простір. Тепер золотий потік ще більше посилився, став потужним і більш структурованим. Ще раз закрутіть його за годинниковою стрілкою, і спостерігайте, як він несеться вдалину. Тепер ваші бажання запущені і вже починають здійснюватися.

Скажіть, усвідомлюючи кожне слово: «Я дозволяю своїм бажанням здійснитися. Хай буде так!».

Найкращий час для дієвого запуску бажань в реалізацію:

- для цілей на рік: зимове сонцестояння, новорічна ніч і весь день 1 січня, Різдво, день вашого народження;

- для цілей на місяць: перший і другий місячні дні, у третій місячний день вже настав час приступати до їх реалізації.
Також дуже сильний час для запуску цілей – це сонячні і місячні затемнення.

Що важливо знати

Чому в одних людей все складається, на перший погляд, легко, а іншим так не щастить? Ось що потрібно знати про те, як притягувати дива в своє життя:

1. Життя, світ, люди навколо вас – це відображення ваших внутрішніх установок. І доки ви думаєте, що «життя – це складна річ», так і буде. Тому, коли ви хочете почати притягати дива в життя, потрібно перейти в стан «я радію від життя!». Притягання в життя грошей, можливостей і відчуття радості – це робота нашої внутрішньої дитини, якщо вона в порядку, все складається добре. Але якщо на внутрішню дитину тисне внутрішній батько, який критикує, всім незадоволений, то йти по життю граючи не особливо вийде. Зверніть увагу на те, хто з них керує вами і спостерігайте за ними, це вже початок до змін.

2. Потрібно бути наповненим енергією. Важливо знайти те, що вас заряджає: музика, книга, картина, якась дія, наставник, тренер тощо. Коли ви йдете по життю підстрибуючи від захвату, все починає траплятися.

3. У Бога немає інших рук, крім наших, тому перестаньте міркувати там, де можна щось робити, і починайте діяти. У багатьох людей є ідея: коли щастить і трапляються дива, то нічого не потрібно робити. Насправді яскраві події вимагають зусиль і йдуть на межі з можливостями – це надзавдання, які піднімають нас на новий рівень.

4. Не зациклюйтеся на бажаннях, заявляйте про них, але спокійно ставтеся, якщо вони не реалізуються. Пам'ятайте, що життя дарує вам найкраще.

5. Навчіться чути «ні», тоді вам почнуть говорити «так».

6. Ставтеся до себе як до самоцінності. Спирайтеся не так на інших людей і їхню думку про вас і ваші бажання, а на себе і своє знання того, що ви гідні, щоб у вашому житті було те, що ви хочете.

7. Досягніть згоди зі своїм бажанням. Іноді в нашій голові виникає блокування бажання через те, що «це дорого». Примиріться з високими цифрами, звикніть до них, усвідомте, що будь-яка сума реальна. Якщо ви пасуєте перед ціною, ви посилаєте сигнал «Я – бідний» і погоджуєтеся з ним. Важливо не засуджувати високу вартість. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую