ye-logo.v1.2

ТОП-10 популярних новин минулого 2016 року від сайту «Є»

Суспільство 2681
За минулий рік на сайті Є користувачі переглянули понад 2,5 мільйона сторінок
За минулий рік на сайті Є користувачі переглянули понад 2,5 мільйона сторінок. Фото: автора

Ми зібрали найактуальніші новини минулого року, які прочитала найбільша кількість користувачів.

За минулий рік лише новини на сайті «Є» читали понад 2,3 мільйона унікальних користувачів, і переглянули понад 2,5 мільйона сторінок. І це не рахуючи інші розділи сайту, такі як оголошення, довідник та інші. Це свідчить про те, що ви нам довіряєте, а ми й надалі намагатимемося виправдати ваші сподівання.

Колектив сайту «Є» вітає усіх читачів з Новим 2017 роком. Дякуємо, що ви з нами з моменту, коли вперше зайшли на сайт, і до цього часу. Дякуємо за довіру, підтримку, допомогу, розуміння.

Дякуємо й за критику, за те, що вказуєте нам на помилки, підказуєте додаткову інформацію і з розумінням ставитеся до неточностей, чи технічних моментів.

У цьому 2017 році, ми й надалі будемо інформувати вас про важливі події, якими житиме Хмельницька область, кожне її місто, районний центр чи населений пункт. Ми й надалі сміливо «дивитимемося» написаними літерами, фотографіями чи відео, вам у очі, бо впевнені – ми не обманюємо читачів, не «підсовуємо» замовні матеріали, не позначивши їх відповідно. Не подаємо критику заради критики, не спекулюємо емоційними чи «кривавими» заголовками заради статистики. Ми працюємо для вас, ростемо разом із вами і розвиваємося, святкуємо і сумуємо, обурюємося і думаємо, разом відпочиваємо і працюємо…

Ми дуже хочемо, щоб цього року позитивних новин було значно більше, щоб ми не втомлювалися повідомляти вам про мир, достаток, нові можливості і приємні події.

А поки пропонуємо згадати, чим ми жили протягом усього 2016 року і що цікавило нас із вами найбільше, адже новини, які увійшли до нашого списку переглянули понад 10 тисяч користувачів.

На 10 місце ми заслужено розмістили одразу дві новинам, бо свої рейтинги вони мають завдяки голосуванню, яке проводив сайт «Є» спільно з організаторами конкурсів «Наречена року», та «Miss school — 2016».

Серед наречених тоді кращою стала інспектор патрульної поліції Ілона Табенська, а в опитуванні читачів - Наталія Бондар. Серед школярок кращою стала Валентина Вандоляк, а приз глядацьких симпатій і подарунок від Єшки отримала Оксана Мамчур. 

 

9 місце у рейтингу посідає новина про ДТП із поліцейськими, у якій загинув таксист. Сталося це 6 листопада близької другої години ночі. 

 

8 місце посіла розповідь Ольги Фреймут про те, як вона інспектувала Хмельницький. Нагадаємо, тоді телеведуча заявила, що її побили на одному із підприємств міста.

 

7 місце - Новина про хмельничанина, засновника «Helix», якого затримала Служба безпеки України. Серед фігурантів справи – хмельничанин Дмитро Нагута, який є головою ради директорів «Helix Group».

6 місце Новину про те, що Хмельницький затопило переглянуло понад 16 тисяч користувачів.

 

5 місце На «УРА!» пішли нічні тролейбуси у Хмельницькому та графік руху, адже його переглянуло понад 15 тисяч користувачів.

4 місце Град на Хмельниччині: огляд соцмереж. Переглянули майже 17 тисяч користувачів.

3 місце Афера на 3 мільйони доларів: шахрайка «розвела» хмельницьких базарників і зникла. Матеріал проте,якпідприємиці з Хмельницького вдалось провернути аферу на мільйони доларів: ошукати колег-базарників, валютників, сусідів, знайомих і навіть родичів, прочитало майже 27 тисяч користувачів.

2 місце
Сумна новина про хмельницького волонтера посіла друге місце у рейтингу. Голову обласного благодійного фонду “Центр “Добриня”, що належить до волонтерського руху «Хмельницький Армія SOS», знайшли повішеним. Володимир Витишин помер 21 серпня. Текст прочитали більше 48 тисяч користувачів.

1 місце посів аномальний град, точніше новина про те, що у Городку, в липні випав град розміром із куряче яйце. Новину про це переглянуло майже 43 тисячі користувачів


 

Читайте також: ТОП-7 відео минулого року на каналі сайту "Є"


Бонусом до списку найчастіше відвідуваних сторінок будуть два матеріали минулих років, які були розміщенні у 2015 та 2013 роках, але які у 2016 році переглянули понад … 20 тисяч користувачів!

Матеріал про ціни у аквапарку, який був опублікований ще у листопаді 2015 року, минулого 2016 року переглянули понад 25 тисяч читачів, а від моменту розміщення його на сайті – майже 40 тисяч! 

Така ж ситуація і з оглядом місць про відпочинок на Дністрі, який був опублікований ще у липні 2013 року. З того моменту його переглянуло майже 80 тисяч читачів, з них понад 22 тисячі лише минулого 2016 року.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую