ye-logo.v1.2

Поранений учасник АТО отримав квартиру в Нетішині

Суспільство 1990
Бійцю вручили ключі від квартири
Бійцю вручили ключі від квартири. Фото: netishynrada.gov.ua

Бійцю вручили ордер і ключі від помешкання.

 На придбання помешкання для учасника АТО з Нетішина, з державного бюджету надійшло близько 330 тисяч гривень. Як повідомили в міській раді, Андрій Панасюк був поранений під час виконання військового обов’язку на Сході України.

«Комісія з питань забезпечення житлом учасників АТО та членів сімей загиблих при Хмельницькій обласній державній адміністрації впродовж декількох місяців розглядала варіанти житла в Нетішині. Забудовник житлового комплексу «Панорама» надав найкращу пропозицію, знизивши ринкову вартість за кв.м житла. Загалом сума знижки становила майже 100 тисяч гривень», - зазначили в прес-службі міської ради.

22 грудня виконком затвердив рішення надання Андрію Панасюку однокімнатної квартири, яка в листопаді 2016 року була прийнята на баланс Нетішинської міської ради. 

Вручили ордер та ключі від нової квартири Андрію Панасюку напередодні Різдва. Посадовці подякували бійцю за мужність, відвагу і патріотизм, а матері Марії Феодосівні за незламний дух і за синів Андрія і Івана — справжніх воїнів, героїв України.

Нагадаємо, у Славуті матері загиблого в АТО десантника виділили близько 460 тисяч гривень на житло.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую