ye-logo.v1.2

За соціальною стипендією студенти мають звернутись із заявою до керівництва навчального закладу

Суспільство 2061
Для отримання стипендій студенти до кінця лютого повинні звернутися із заявами в свої вузи
Для отримання стипендій студенти до кінця лютого повинні звернутися із заявами в свої вузи. Фото: з архіву

Розмір соціальних стипендій студентам вищих навчальних закладів складе від 1 до 2 тисяч гривень.

Наприкінці грудня міністр соцполітики Андрія Рева заявив, що розмір соціальних стипендій буде від 1 до 2 тисяч гривень. Їх отримуватимуть студенти-сироти та студенти, позбавлені батьківського піклування.

“У навчальних закладах 1-2 рівнів акредитації мінімальний розмір соцстипендії складе 750 гривень на місяць. Для отримання стипендій студенти до кінця лютого повинні звернутися із заявами в свої вузи. Якщо до 1 березня вони не звернуться із заявою, а звернуться після 1 березня, то стипендії призначатимуться з місяця звернення, а якщо до 1 березня, то з 1 січня", - йдеться у повідомлені Реви на сайті Мінсоцполітики.

У Департаменті освіти області кажуть, що на Хмельниччині освіту у закладах 1 і 2 рівнів акредитації здобувають 10 689 студентів, у закладах 3 та 4 рівнів — 24 526. Такими є дані станом на вересень 2016 року, коли розпочався навчальний рік. Після зимової сесії, вони можуть дещо змінитись.

“Департамент освіти повідомив про постанову навчальні заклади. Вони мають сповістити студентам, а ті мають звернутися із заявами до керівників”, - розповідає начальник відділу професійної освіти та наукової діяльності управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Світлана Фіярська.

Світлана Ігорівна додає, що кількість студентів, які будуть отримувати соціальну стипендію, буде відома після того, як вони подадуть заяви. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую