ye-logo.v1.2

Апеляційний суд залишив без змін вирок для офіцера, який вбив старшого солдата у Старокостянтинові

Кримінал 2123
Суд залишив вирок без змін
Суд залишив вирок без змін. Фото: з архіву

Офіцер вбив співслужбовця пострілом з автомата.

Колегія суддів Апеляційного суду Хмельницької області залишила без змін вирок суду першої інстанції щодо призначення покарання військовослужбовцю, який застрелив старшого солдата.

«Апеляційну скаргу офіцера суд залишив без задоволення, а апеляційну скаргу його адвоката задовольнив частково», - повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Як зазначається, ще 29 липня 2016 року Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області визнав винним старшого лейтенанта у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 414 КК України (порушення правил поводження зі зброєю, що заподіяло смерть потерпілого), та засудив його на 8 років позбавлення волі з позбавлення військового звання «старший лейтенант».

У суді доведено, що 3 лютого минулого року близько 18.40 години на технічній території військової частини начальник варти зробив два постріли із автомата. Його співслужбовець, старший солдат, отримав вогнепальне поранення в голову і помер на місці. Раніше повідомлялося, що рідні не вірять у вбивство з необережності.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую