ye-logo.v1.2

У Хмельницькому влаштовують благодійний аукціон побачень для допомоги бійцям АТО

Суспільство 2395
Військовим можна допомогти, сходивши на побачення
Військовим можна допомогти, сходивши на побачення. Фото: dt.ua

Хмельничани можуть цікаво провести час і допомогти воякам.

Благодійний фонд «Волонтери Поділля» збирає кошти на прилади нічного бачення для військових на передовій, влаштувавши аукціон побачень. Хмельничан запрошують долучитися, зустрітись з цікавою людиною і допомогти придбати обладнання для бійців АТО.

На два прилади нічного бачення для військових на передовій необхідно близько 50 тисяч гривень. Волонтери не сподіваються отримати конкретно цю суму на аукціоні, адже невідомо, які ставки отримають лоти - учасники. Волонтерка Анна Греснюк розповідає, що початкова ціна за кожен лот стартує від 10 гривень. Всі виручені кошти підуть на закупівлю найнеобхіднішого для вояків.

«Ми шукаємо різні способи, аби зібрати кошти на потреби військових, одним із них став аукціон побачень. З необхідних коштів на «нічники» частину вже маємо, - каже Анна Греснюк. – Хочемо так залучити більше людей до благодійності».

Благодійний аукціон побачень для бійців «Нelp the armу» стартував кілька днів тому і триватиме до 10 лютого.  Кошти потрібно сплатити не пізніше 12 лютого, переказавши їх на рахунок фонду.

«Ми оголошуємо переможців серед тих, хто робив ставки, і хлопці та дівчата мають надіслати кошти на рахунок фонду. Ми їх сконтактуємо з «лотами», а вони вже запланують зустріч», - додає волонтерка.

Лотом може стати кожен охочий. Як розповідає Анна, на сторінках події у соцмережах Facebook та Вконтакті можна додавати свої фотографії та подивитися світлини учасників, які готові продати зустрічі з собою задля допомоги бійцям. Там ж можна прочитати про деталі участі у «Благодійному аукціоні побачень».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую