ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за минулу добу через нещасні випадки до лікарні потрапило четверо малолітніх дітей

Суспільство 1632
За минулу добу сталося чотири нещасних випадки, в яких постраждали діти
За минулу добу сталося чотири нещасних випадки, в яких постраждали діти. Фото: dzerkalo-zakarpattya.com/

Дітлахи і досі знаходяться у медзакладах.

Учора, 16 січня, у Хмельницькому двоє сестер отруїлись чадним газом, а 6-річний хлопчик випав з вікна 8-го поверху. У Нацполіції області повідомляють, що ще один нещасний випадок стався у Cлавуті: 4-річна дівчинка потрапила в реанімацію через отруєння невідомою речовиною.

“Вчора до реанімаційного відділення Славутської центральної лікарні доставили 4-річну дівчинку. За попередньою інформацією, дівчинка отруїлась ліками. Наразі стан дитини задовільний. Ще два нещасних випадки сталися в Хмельницькому. Вранці по вулиці Зарічанській 6-річний хлопчик, поки мама прибирала в сусідній кімнаті, випав з вікна 8-го поверху. У лікарні в хлопчика діагностували політравму та закриту черепно-мозкову травму. Лікарі оцінюють стан дитини як стабільно важкий”, - зазначають правоохоронці.

А ввечері, близько 20.55 години, з приватного будинку по вулиці Чайковського чадним газом отруїлися двоє рідних сестер 8 та 12 років. Дівчаток разом із мамою госпіталізували. Сім’я користувалася пічним опаленням. Внаслідок порушення правил експлуатації і сталося отруєння. Стан потерпілих задовільний. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую