ye-logo.v1.2

Поєднання психології та театру: у Кам'янці кілька днів гастролював плейбек-театр “Ехо”

Суспільство 1429
Кам
Кам'янчани знайомилися з театром глядацьких історій. Фото: kam-pod.gov.ua/

Артисти приїхали до Кам'янця із Кривого Рогу.

Упродовж кількох днів у Кам'янці-Подільському виступав плейбек-театру «Ехо» із Кривого Рогу. У міській раді повідомляють, що актори демонстрували оригінальне поєднання психології та театру.

"Приїзд театру «Ехо» в Кам’янець відбувся під егідою фонду Європейського Союзу та Платформи національних обмінів. Кілька днів актори працювали у форматі перформансів щодо інтеграції внутрішньо переміщених осіб у місцеву громаду специфічними прийомами. Спершу митці розпитували про настрій та емоції присутніх, а вже потім із легкістю проживали їх у мініатюрах різних форм, причому не домовляючись наперед про сценарій. Таку практику застосовують у роботі із внутрішньо переміщеними особами, і роботі з різного роду психологічними травмами та звичайними життєвими історіями"- додають у прес-службі міськради.

Театр «Ехо» складається із десяти осіб та існує трішки більше, ніж півроку. За цей час вони провели близько 16 перформансів, брали участь у міжнародному фестивалі плейбек-театрів в Києві, грали на різних майданчиках.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую