ye-logo.v1.2

Охоронець агропідприємства у Теофіпольському районі викрав майже півтони комбікорму

Суспільство 1699
 Вилучений комбікорм повернули власникам аграрного підприємства
Вилучений комбікорм повернули власникам аграрного підприємства. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Чоловіка затримали “на гарячому”.

В одному із сіл Теофіпольського району правоохоронці затримали 34-річного охоронця свинокомплексу на крадіжці майже півтонни комбікорму. У Нацполіції області кажуть, що зловмисника затримали “на гарячому”.

“Маючи вільний доступ до свинарників, близько 23.00 години він виніс звідти мішки з комбікормом загальною вагою близько півтонни та вартістю понад 3200 гривень. Усе викрадене повантажив у автомобіль свого колеги, якому розповів, що про все домовлено з керівництвом і робиться цілком законно. Автомобіль зупинили правоохоронці. Виявилось, чоловік займався систематичним розкраданням комбікорму”, - зазначають поліцейські.

За фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу, виправні роботи, обмеження волі або позбавлення волі на строк до 4 років. Наразі правоохоронці працюють над встановленням усіх епізодів злочинної діяльності чоловіка. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую