ye-logo.v1.2

Водохреще в Хмельницькому: відомий ведучий, футболісти та… Володимир Путін (ФОТО+ВІДЕО)

Суспільство 9217

В обласному центрі люди йдуть на міський пляж, щоб зануритися в цілющу воду.

Ще зі вчорашнього вечора (18 січня) на Хмельниччині почали відзначати Богоявлення. Всього в області понад два десятки офіційних місць, де можна скупатися на Водохреща, поблизу яких працюють мобільні пункти обігріву.

У Хмельницькому центральним місцем став міський пляж. З самісінького ранку 19 січня чимало хмельничан вже пірнули в ополонку, а потім… пішли по своїх справах. Серед них журналіст сайту «Є» помітив й чимало відомих людей.

Екс-депутат Хмельницької обласної ради Олег Демчук також занурився в цілющу воду.

До прикладу, двоє гравців футбольного клубу «Поділля» Владислав Гресь та Богдан Савчук ще о 8-ій ранку занурилися в цілющу воду. «Нам потрібно о 9-ій бути вже в тренажерному залі, тому й пришли зранку, щоб не запізнитися», - пояснили вони. «А де ж інші футболісти?», - уточнив журналіст. Футболісти відповіли: «Казали, що прийдуть о 15-ій».

Для голкіпера ФК "Поділля" Богдана Савчука це вже восьме Водохреща, коли він пірнає в ополонку.

Захисник хмельницького "Поділля" Владислав Гресь каже, що вперше скупався в крижаній воді років чотири тому.

Відомий ведучий «Ранку на Поділлі» Антон Довлатов також прийшов на пляж. Він не тільки скупався в ополонці, а й зробив це… в прямому ефірі телерадіокомпанії «Поділля-Центр». «Враження дуже класні, почуття передати складно», - заявив Антон.

Антон Довлатов у прямому ефірі "Поділля-Центр" занурився в цілющу воду.

Рятувальники, які спостерігають за дотриманням правил безпеки, кажуть, що в ополонку слід заходити спиною.

Не лише дорослі хмельничани купаються в освяченій воді, а й діти.

Якщо Довлатова впізнали чимало людей, які були на пляжі, то ось інший чоловік, схоже, залишився непоміченим для багатьох. Мова йде про Володимира Путіна. Звісно, не про того, що очолює країну-агресора, а виконуючого обов’язки управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради. Володимир Васильович, скинувши халат на лавку, які стоять поруч із ополонкою, тричі занурився в воду, а потім… пішов на роботу.

Володимир Путін не перший рік на Водохреще пірнає у крижану воду.

На міському пляжі чергують рятувальники та медики.

Нагадаємо, зануритися в цілющу воду на міському пляжі Хмельницького можна до 18.00. Медики ж нагадують, що для купання в крижаній воді, організм повинен бути підготовленим. Ну, а цілющою водою на Водохреще вважається будь-яка освячена вода, тому нею можна просто вмитися. І не обов’язково лізти в ополонку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую