ye-logo.v1.2

На Хмельниччині наркозалежний крав скриньки з грошима на лікування дітей

Кримінал 1623
У кожній скриньці в середньому було від 200 до 600 гривень
У кожній скриньці в середньому було від 200 до 600 гривень. Фото: hm.npu.gov.ua

Знайти хлопця допомогла камера відеоспостереження в одному магазинів.

У Хмельницькій області знайшли зловмисника, який викрав близько 20 скриньок для пожертв на лікування дітей.

В секторі комунікації облавної поліції повідомили, що ним виявився 26-річний наркозалежний житель міста Славута, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Тоді суд йому призначив покарання у вигляді 120 годин громадських робіт. Але хлопець, очевидно, красти не перестав. І як згодом з’ясувалось, промишляв він трохи більше місяця не лише у рідній Славуті, а й у Шепетівці та Нетішині.

Цього разу вирахувати зловмисника допомогло відео з камери спостереження одного із магазинів Шепетівки.

«Наразі правоохоронці ще встановлюють усі епізоди злочинної діяльності грабіжника, але вже зараз можна сказати, що загалом їх буде близько 20, адже тільки по Шепетівці зафіксовано 11 крадіжок скриньок для пожертв.
В інші міста зловмисник приїздив виключно для того, щоб викрасти скриньку. Після скоєння злочину одразу повертався у Славуту. Магазини зі скриньками грабіжник обирав заздалегідь. У більшості випадків гроші збирали на лікування дітей. У кожній скриньці в середньому було від 200 до 600 гривень» – йдеться у повідомленні.

Зловмисник провину не заперечував і навіть показав, куди викидав скриньки після того, як забирав гроші. Працівники поліції їх вилучили і долучили до матеріалів провадження як речові докази.

За цими фактами вже відкрили кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» та ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії ще тривають.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую