ye-logo.v1.2

«Виклик Педяша до збірної України – закономірний», - президент СК «Сокіл»

Спорт 2898
Гра Олександра Педяша не оминула увагою тренерський штаб збірної України. Вже 28 січня гравець Сооламоже зіграти проти Іспанії
Гра Олександра Педяша не оминула увагою тренерський штаб збірної України. Вже 28 січня гравець Сооламоже зіграти проти Іспанії. Фото: з архіву

Одразу троє гравців хмельницької футзальної команди можуть зіграти у товариських матчах двох збірних країни.

Кращий бомбардир «Екстра-ліги», гравець СК «Сокіл» Олександр Педяш викоиканий до лав національної збірної України з футзалу на товариські матчі проти Іспанії. Ще двох хмельничан – Іллю Бакинського та Артура Подлюка, запросили до молодіжної збірної України, яка має зіграти в Ірані проти тамтешньої команди.

«Виклик Педяша до збірної України – закономірний, - каже президент СК «Сокіл» Іван Гончар. – Сашко є найкращим бомбардиром «Екстра-ліги» та доволі швидкісним гравцем з потужним ударом. У збірній багато вікових гравців, тому слід підсилювати швидкісними».

України проти Іспанії зіграє 28 та 29 січня в Києві. Для Олександра Педяша, який вже грав за збірну, але молодіжну, гра в складі національної буде дебютною. І він буде другим гравцем в історії хмельницького клубу, який зіграє за Україну. Першим був Олексій Фетько, який нині виступає за херсонський «Продексім».

«У молодіжну збірну могли потрапити троє гравців. Окрім Бакинського та Подлюка, переглядали ще й Владислава Щербаня, - розповідає Іван Гончар. – Оскільки «молодіжка» гратиме в Ірані, а в Подлюка та Щербаня немає закордонних паспортів, ми почали збирати усі необхідні документи. Та потім сказали, що в Іран поїде лише Ілля, і процес зупинився. Тепер же отримали виклик і на Артура. А тому знову кинулися робити паспорт йому. Сподіваюся, що встигнемо».

Молодіжна збірна України з 24 січня почне готуватися в Сумах, а 27 січня полетить в Іран.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую