ye-logo.v1.2

У вбивстві пенсіонерки з Кам’янець-Подільського району підозрюють її дочку

Кримінал 1763
Службовий собака взяв слід, який привів до дочки загиблої
Службовий собака взяв слід, який привів до дочки загиблої. Фото: hm.npu.gov.ua

Закривавлене тіло 67-річної потерпілої виявив місцевий фельдшер.

Подія сталася 20 січня у селі Вільховець Кам’янець-Подільського району. Як повідомили у секторі комунікації обласної поліції, про вбивство заявив сільський фельдшер.

Зі слів заявника, до нього в обідню пору прийшла дочка загиблої і попросила зафіксувати факт смерті її матері. На той момент жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Коли ж фельдшер зайшов у будинок, побачив в одній із кімнат на долівці закривавлене тіло пенсіонерки, з численними саднами на обличчі та руках і тупою травмою лівої скроневої кістки. Зрозумівши, що жінка померла неприродною смертю, повідомив про це правоохоронців.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група разом із кінологом та судово-медичними експертами… Службовий собака одразу взяв слід, який привів до дочки загиблої. На її одязі та взутті були сліди крові. Сусіди також підтверджують, що коли дочка приходила до матері, між ними часто виникали суперечки» – йдеться у повідомленні.

У поліції також зазначають, що 47-річна підозрювана неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Як наслідок, у неї забрали 8-річну дитину, яка зараз перебуває в дитячому будинку у Хмельницькому. Жінка зловживає алкоголем і за місцем проживання характеризується вкрай негативно.

За цим фактом вже відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України,  санкія якої передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую