ye-logo.v1.2

На Старокостянтинівському молокозаводі розповіли про виготовлення масла «Кремлевское»

Суспільство 5405

Останніми днями у мережі Інтернет «гуляють» фото масла «Кремлевское».

На упаковці молочного продукту зображений Кремль, а виробником є ДП «Старокостянтинівський молочний завод». Користувачі соцмереж зазначили, що продають його на Херсонщині. Ця інформація викликала обурення не тільки у мешканців Хмельниччини, а й інших областей. Щоправда, ці ж фото вже «гуляли мережею» приблизно рік тому. Але зараз чомусь знову активно їх поширюють користувачі соцмереж і знову обурюються.

«На Херсонщине продают сливочное масло "Кремлевское", изготовленное на Западной Украине. Весь парадокс в том, что масло с названием главного символа России изготавливают в Украине, а именно в Хмельницкой области. Куда смотрит СБУ?» – написала нам у рубрику НарКор користувачка Ірина.

Ми зв’язалися з керівництвом заводу і попросили пояснити, чому масло з такою неоднозначною назвою виготовляють на Хмельниччині, і чи взагалі виготовляють.

Заступник генерального директора молокозаводу Валерій Жук пояснив, що продукт справді виготовляли, але вже давно зняли з виробництва.

“Ви бачили коли ці фотографії були зроблені? Ми не виробляємо це масло. Його з виробництва зняли ще у квітні минулого року”, - повідомив Валерій Жук.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую