ye-logo.v1.2

«У місті мали збудувати 31 торговий комплекс», - почесний громадянин Хмельницького

Суспільство 5651

Володимир Швець, який шість разів був депутатом Хмельницької міської ради, висловив власне бачення того, що відбувалося в місті в 2016 році та розповів про свої очікування в 2017-му.

Генеральний план Хмельницького, який прийняли в 2008 році, потребує змін. І вони, ймовірно, будуть внесені вже цього року. Але… «Найголовніше їх потім виконувати», - каже Володимир Швець, почесний громадянин Хмельницького, депутат міськради шести скликань, колишній очільник Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

Підсумовуючи рік, що минув, Володимир Федорович зауважив: «Якщо хтось хоче збудувати, до прикладу, ресторанно-готельний комплекс, то має це робити там, де це показано в документах. А не там, де він сам собі придумав. На жаль, у нас до цього часу цей механізм не діяв. Все було навпаки. Приходив підприємець, пальцем тикнув у карту міста і каже: «Я хочу тут».

Щоправда, як каже пан Швець, минулого року такі випадки були не часто. Та додає, що як тільки місті будуватимуть згідно Генплану, то покращення відчують усі, а не тільки забудовники. «Я пам’ятаю зміни, які провела міська рада попереднього скликання в 2015 році, то у місті мали збудувати до 2020 року 31 торговий комплекс. Які обгрунтування такої необхідності? Ми ж не місто «мільйонник», - дивується Володимир Швець.

Пропонуємо вашій увазі повну версію інтерв’ю з Володимиром Швецом, в якому він розповідає не лише про забудову міста, а й оцінює роботу міської влади в 2016 році та дає прогноз на 2017-й.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую