ye-logo.v1.2

Хмельницькі депутати погодилися "купити" авто для СБУ

Суспільство 1999
Хмельницькі депутати прийняли програму без обговорення в залі
Хмельницькі депутати прийняли програму без обговорення в залі. Фото: автора

Міські обранці затвердили програму, яка має підвищити рівень безпеки хмельничан.

Депутати Хмельницької міської ради затвердили "Програму забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури м.Хмельницького на 2017-2018 роки".

Відповідне рішення вони ухвалили на сесії міської ради. На фінансування цієї програми у міському бюджеті мають передбачити 912 тисяч гривень.

Як йдеться в програмі, Координаційною групою Антитерористичного центру при УСБУ у Хмельницькій області були проведені певні навчання. Результати тренувань засвідчили низький рівень антитерористичного захисту окремих об’єктів критичної інфраструктури, місць з масовим перебуванням людей, транспортної системи та підвищеної небезпеки на території обласного центру. Аби виправити ситуацію, потрібно покращати матеріально-технічну базу борців з тероризмом.

Програмою передбачені певні заходи, які не потребують фінансування. А є й такі, на які слід виділити гроші. Для належного і своєчасного реагування на можливінадзвичайні події з ознаками диверсії чи терористичного акту необхідно придбати автомобіль (500 тисяч гривень), який потім СБУ обладнає спецзасобами. Ще 350 тисяч гривень мають виділити на придбання ноутбуків, по 50 тисяч гривень - на відеокамеру та комунікаційну систему телефонного зв’язку. Ще 12 тисяч - на придбання мультимедійного проектора та проекційного екрану для нього.

Зауважимо, що в цьому році передбачається виділення півмільйона гривень на авто. Решта 412 тисяч гривень - на наступний рік.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую