ye-logo.v1.2

Гройсману показали «тренажерку» американців

Суспільство 3266
Гройсман заявив, що Україна до 2020 року перейде на власний газ.
Гройсман заявив, що Україна до 2020 року перейде на власний газ. . Фото: автора

Прем’єр-міністру на Хмельницькій АЕС показали, як ліквідовують надзвичайні ситуації.

Володимир Гройсман зустрівся з працівниками та керівництвом Хмельницької АЕС. Про свої проблеми та стан справ атомники йому розповіли під час спеціальної зустрічі, яка відбулася без журналістів. А вже під прицілами фото- та відеокамер Прем’єр відвідав навчально-тренувальний центр електростанції.

Під час екскурсії йому продемонстрували повномасштабний тренажер щита управління енергоблоку, який для тренування атомників побудували американці. Перед Прем’єром «розіграли» надзвичайну ситуацію та продемонстрували, як оперативне її вирішують.

Відповідаючи на питання журналістів, Володимир Гройсман зазначив, що країна повинна стати абсолютно енергонезалежною, а до 2020 року  має повністю відмовитися від «чужого» газу. Більше того, чиновник сказав, що Україна має не просто перейти на власний газ, але й стати його експортером.

Володимиру Гройсману провели екскурсію підприємством

Нагадаємо, сьогодні Володимир Гройсман перебуває з робочою поїздкою на Хмельниччині. Він уже побував у Старокостянтинові. Там Прем'єр пообіцяв допомогти придбати квартиру багатодітній сім’ї на Хмельниччині.

Посадовцю пояснили принципи роботи тренажера

За "надзвичайною ситуацією" спостерігали інші чиновники 
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую