ye-logo.v1.2

Посадовець хмельницької міськради, якого п'яним спіймали на хабарі, заплатить 17 тисяч гривень штрафу

Суспільство 1679
Посадовця затримали під час одержання неправомірної вигоди
Посадовця затримали під час одержання неправомірної вигоди. Фото: www.volynpost.com/

Чиновника затримали у приміщенні міської ради на одержанні хабара - 7 тисяч гривень.

Хмельницький міськрайонний суд до кримінальної відповідальності притягнув колишнього заступника начальника Управління – начальника одного з відділів Хмельницької міської ради. Про це повідомляють у прокуратурі області.

“Обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у листопаді 2016 року одержав неправомірну вигоду у сумі 7000 гривень за впливу на працівників Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в області. Посадовець мав вплинути на оформлення дозвільних документів на об’єкт нерухомості. Під час одержання коштів його затримали у приміщенні міської ради”, - кажуть у прокуратурі області.

Колишнього посадовця визнали винуватим в тому, що він прийняв пропозицію та одержав неправомірну вигоду для третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (частина 2 статті 369-2 КК України). Екс-чиновник має сплатити 17000 гривень штрафу.

Окрім того, він позбавлений права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, на 2 роки. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую