ye-logo.v1.2

Жінку, яка 16 років тому на Хмельниччині вбила бабусю, затримали у Маріуполі

Кримінал 1657
Жінку незабаром доправлять на Хмельниччину
Жінку незабаром доправлять на Хмельниччину. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Жінка була у міжнародному розшуку.

Ще у 2000 році позбавивши життя бабусю, жінка виїхала з міста і останні 13 років жила у Маріуполі. У Нацполіції області кажуть, що саме тут вона зустріла свого чоловіка і сподівалася розпочати нове життя.

“До поліції надійшло повідомлення, що у квартирі багатоповерхівки — сварка. Виїхавши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що в сім’ї трапився конфлікт, а гучні з’ясування стосунків заважали сусідам. Зі встановленням особи власника помешкання проблем не виникло, а ось його цивільна дружина розгубилася та почала називатися різними іменами. Документів при собі вона не мала. Для з’ясування анкетних даних її доправили до місцевого відділу поліції”, - кажуть у прес-службі правоохоронців.

З'ясувалось, що вже 16 років її розшукують поліцейські Хмельниччини за вчинення особливо тяжкого злочину. З метою блокування виїзду зловмисниці за межі країни у 2009 році її було оголошено у міжнародний розшук.

“Жінка зізналася, що живе у Маріуполі останні 13 років, 7 з них вона провела у цивільному шлюбі з місцевим мешканцем та разом пара виховує її 13-річну доньку. Про події 2000 року згадує неохоче”, -додають у Нацполіції області.

Того дня, вона разом з двома своїми знайомими планувала наживитися на смерті мешканки Хмельниччини. Разом вони потрапили до її помешкання, власницю задушили за допомогою дроту, але в приміщенні не знайшли нічого цінного. Судом їй не було обрано запобіжного заходу, пов’язаного з позбавленням волі, тому під час досудового розслідування фігурантка втекла.

Найближчим часом жінку повернуть на Хмельниччину для продовження слідчих дій за кримінальним провадженням, відкритим за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую