ye-logo.v1.2

У п’яної матері на Хмельниччині відібрали 2-місячну дитину

Суспільство 2136
Соціальні працівники приїхали разом зі слідчо-оперативною групою та працівниками ювенальнлеої превенції місцевого віддіння поліції
Соціальні працівники приїхали разом зі слідчо-оперативною групою та працівниками ювенальнлеої превенції місцевого віддіння поліції. Фото: hm.npu.gov.ua

Поки хлопчика забрали на обстеження до дитячої лікарні.

 На Хмельниччині в матері забрали 2-місячного хлопчика, який ріс в будинку, більше схожому на притон. Тепер жінку мають позбавити батьківських прав.

Про те, що дитина росте у неналежних умовах, службу у справах дітей повідомили у Чорноострівській селищній раді. Соцпрацівники і поліцейські, які приїхали з перевіркою, побачили, що ліжечко для хлопчика було сколочене із грубих дощок і застелене брудною білизно. Сама дитина була надто худою і з висипами на шкірі. Порожніх пляшок в будинку було більше, ніж дитячих іграшок.

«Сама ж 35-річна горе-мати була п’яною. На купах мотлоху спали її співмешканець та ще одна жінка. Довкола були сліди нещодавнього застілля», - розповіли в поліції про візит.

Так виглядало ліжко, де спала дитина

Як з’ясувалось, жінка разом зі співмешканцем нещодавно переїхала в Чорний Острів з Летичівського району. Раніше її вже позбавили батьківських прав стосовно двох старших дітей. Маленького хлопчика поки забрали на обстеження до дитячої лікарні.

Стосовно матері склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі знову стоїть питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую