ye-logo.v1.2

У кам’ячанина вилучили автомати, набої та купу гранат

Кримінал 2548

Його затримано, міру запобіжного заходу обере суд.

Вчора, 7 лютого, на Кам’янеччині в одному з домогосподарств правоохоронці вилучили чимало зброї. «Накрили» арсенал завдяки оперативній інформації. Про це сьогодні, 8 лютого, повідомив начальник обласного управління Нацполіції Микола Семенишин.

«Підозрюваному в незаконному поводженні зброї 39 років, він раніше судимий. Але немає ніякого відношення до бойових дій в АТО, не був і не є волонтером, - заявив Микола Олександрович. – Наразі проводяться ще обшуки в інших, хто міг мати якісь зв’язки з цим чоловіком. Також перевіряється причетність підозрюваного до скоєння важких та особливо важких злочинів».

Правоохоронці вилучили 6 автоматів Калашникова, 11 пістолетів, револьвер, 4 рушниці, карабін, 25 гранат, 10 запалів та 3907 набоїв. «Походження цього арсеналу підозрюваний не зміг пояснити, тому ми встановлюємо це», - додав головний поліцейський області.

Головний поліцейський розповів про арсенал зброї, який виявили в кам'янчанина

Наразі чоловік затриманий. Міру запобіжного заходу йому днями обере Кам’янець-Подільський міськрайонний суд. Підозрюваному загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую