ye-logo.v1.2

Найсильніші борці України зібралися в Хмельницькому

Спорт 3780

Відбулося урочисте відкриття чемпіонату країни серед чоловіків та жінок віком до 23 років.

До Хмельницького з’їхалися понад 200 борців з усіх куточків України (крім Луганська та Кропивницького), щоб визначити найсильніших молодих борців країни. Урочисте відкриття змагань, які триватимуть до 10 лютого, провели 8 лютого в обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді, що на Пилипчука, 41. Там же відбувається і сам чемпіонат.

«Склад учасників доволі потужний, - каже старший тренер збірної Хмельницької області з вільної боротьби Олександр Мозолюк. – Є багато майстрів спорту міжнародного класу, чемпіони світу».

Змагання проходять в обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді.

Серед фавориток змагань у ваговій категорії до 60 кілограмів – львів’янка Оксана Гергель. Вона є чемпіонкою світу 2015 року та учасницею Олімпіади в Ріо, яка пройшла минулого року. «Я дуже часто бувала в Хмельницькому і мені завжди подобається змагатися в вашому місті, - зізналася Оксана, яка вже забезпечила собі, як мінімум, срібну медаль. – Тут дуже зручно – зал, готель, магазини. Завжди тепло приймають».

Оксана Гергель - одна із найтитулованіших молодих українських борчинь.

Вже сьогодні, починаючи з 18.00, визначаться переможці в змаганнях серед жінок. Ну, а завтра, 9 лютого, на старт вийдуть чоловіки.

Окрім нагород чемпіонату України, борці змагаються ще й за перепустку до чемпіонату Європи, який в травні пройде в Угорщині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую