ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол. "Новатор" - "Інваспорт": без шансів для киянок

Спорт 4702

Хмельницькі волейболістки зіграли перший матч 3 туру чемпіонату України з волейболу в вищій лізі.

ВК "Новатор" у рідних стінах приймав команду "Інваспорт" з Києва. Якщо глянути на турнірну таблицю перед цим матчем, то... мінімальна перевага була на боці гостей. Адже вони посідали 4 місце, випереджаючи хмельничанок, які йшли шостими, на 2 очки.

Утім, саме турнірне становище змусило гравців "Новатора" зробити все необхідне, аби виправити ситуацію та продовжити боротися за потрапляння в четвірку кращих жіночих команд вищої ліги.

"Інваспорт" - це жіноча дефлімпійська збірна України, а тому, здавалося, дівчата з Києва, яка мають вади слуху, дадуть неабиякий бій господаркам майданчику.

Хмельничанкам не раз вдавалося блокувати удари киянок.

Ліберо "Новатора" Анастасія Колісецька

Не раз хмельничанки, аби їхні удари не блокували, хитрили на скидували м’яч у вільну зону.

Та боротьба в першій партії точилася недовго. Коли рахунок на табло став 9:6 на користь "Новатора", хмельничанкам вдалося зробити значний відрив, вигравши поспіль 5 власних подач. Наставник киянок намагався щось змінити в грі своєї команди, але... підопічні Олексія Колісецького були "в ударі". Як підсумок, 25:11.

У гравців "Інваспорту" моментів для радощів було не так вже і багато.

У "Новатора" - навпаки. Дівчата частіше святкували успіх.

На початку другої партії, здавалося, що гості зможуть переламати хід зустрічі, адже вели в рахунку 7:4. Та хмельничанкам швидко вдалося відновити рівновагу - 10:10. А далі... почали поступово відриватися, довівши свою перевагу до 25:16.

Досвідчена Тетяна Хилюк "роздавала" паси партнеркам по команді.

Ірина Кальяненко, центральна блокуюча "Новатора".

Третій сет чимось нагадував попередні два. Спочатку рівна боротьба, а потім... волейболістки "Новатора" робили необхідну перевагу та діяли розкутіше за суперниць. А тому й не дивно, що виграли з рахунком 25:11, а разом із партією і весь матч з рахунком 3:0.

Киянкам було важко протистояти господарям майданчику, яку були націлені на три очки в матчі.

Отож, три очки "в кишені" хмельничанок. І вже 12 лютого дівчата з "Новатора" знову зіграють вдома. Цього разу проти "Полтавчанки", яка поки має в активі 7 очок. Ну, а в хмельничанок вже 8 балів. Початок матчу "Новатор" - "Полтавчанка" об 11.00. Гра пройде у спорткомплексі "Новатор".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую