ye-logo.v1.2

Декомунізовані вулиці Хмельницького «з’їдять» понад 100 тисяч гривень

Суспільство 2280

Комунальники міста замовили таблички з назвами нових вулиць.

За умовами договору, звіт про який оприлюднено в системі «Prozorro», таблички з назвами нових вулиць мають виготовити та встановити до 20 березня. За це виконавець робіт – приватний підприємець Мартинов Павло Володимирович, отримає з міського бюджету 133 тисячі 414 гривень та 20 копійок (в угоді вказана інша сума - 111 тисяч та 178,5 гривні, але без ПДВ).

«Це таблички на 48 вулиць, провулків та проїздів, які були перейменовані згідно закону про «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», - пояснює заступник міського управління житлово-комунального господарства Володимир Путін. – Вони будуть трьох видів: на багатоповерхові будинки, одноповерхові та просто номера. Всього 1368 табличок».

Найбільше – номерних – 923. Їх встановлять на одноповерхових будинках. Щоправда, деяким «пощастить» більше. Адже 394 отримають ще й з назвами вулиць. «Ми не будемо встановлювати на кожному, а лише на початку та прикінці кварталів», - каже Володимир Васильович. Ще 51 табличка «дістанеться» багатоповерхівкам.

Нагадаємо, в лютому минулого року міський голова Хмельницького Олександр Симчишин затвердив список 48 назв «декомунізованих» вулиць, провулків та проїздів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую