ye-logo.v1.2

«Думай, що говориш». Міла Нітіч прокоментувала критику Данилка під час відбору до Євробачення 2017

Культура 4247

Артистка брала участь у конкурсному відборі на участь у Євробаченні 2017, але її виступ розкритикував один із членів журі Андрій Данилко.

"Євробачення - це не конкурс голосів, це конкурс пісень. Тому я сиджу і думаю: "Милочка, ви добре заспівали, але сьогодні не 2004 рік, сьогодні - 2017". Це так банально. Категорично ні ", - висловився Данилко.

Коментар Міли Нітіч оприлюднило видання «Івона».

Артистка зізналася, що у словах усіх трьої представників журі є частка правди, але…

«Я скажу так: в словах всіх трьох членів журі є частка правди, і кожен має право на свою думку. Стосовно манери викладу думки Андрія Данилка, я можу лише сказати, що я була вкрай здивована таким нестриманим і різким тоном. Нехай не сподобалася пісня, та заради Бога, ну вважаєте ви її несучасної, нецікавою і так далі, це ваше право! Але створення пісні вимагає величезної кількості душевної енергії і колосальної праці цілої команди людей, і це як мінімум потрібно просто поважати. Тому я вважала за потрібне відповісти і постояти за себе. І як виявилося в кінцевому підсумку, це теж вплинуло на мою оцінку. Що ж, се-ля-ві. Я лише хочу сказати, що у всіх ситуаціях потрібно залишатися людиною, хоча і це є вибором кожного. Є одна проста істина: "Говори те, що думаєш, але і думай, що і як говориш". Життя це бумеранг, що посієш, те й пожнеш», – цитує артистку видання.

Міла Нітіч уже вдруге брала участь у відборі на Євробачення. Вперше це було у 2011 році.

Чому знову пішла на цей крок, артистка каже, з'явилася гідна пісня, про яку захотілося заявити саме на конкурсі Євробачення.

«У молодих виконавців в нашій країні більше немає такої яскравої можливості представити себе і свій продукт».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую