ye-logo.v1.2

Жіночий бокс. Подолянки тепер головні претендентки до збірної України

Спорт 3206
Юлія Лясота (ліворуч) та Марія Боруца з тренером Андрієм Чумаковим
Юлія Лясота (ліворуч) та Марія Боруца з тренером Андрієм Чумаковим. Фото: khmelboks.km.ua

У Ковелі завершився чемпіонат України з боксу серед жінок та молоді.

Спортсменки змагалися не лише за нагороди першості, а й за можливість увійти до складу жіночої збірної України. Як серед дорослих, так і молоді. І хмельничанки доволі вдало виступили на чемпіонаті (всі стали призерками), а троє можуть претендувати на те, що захищатимуть честь України на міжнародних змаганнях.

У молодіжній першості Анастасія Лісінська з Хмельницького та Олександра Безродна з Кам’янця-Подільського стали чемпіонками України. Ще одна кам’янчанка - Сабіна Новосад, стала срібною призеркою. Хмельничанка Анастасія Петришина здобула бронзу.

У змаганнях "еліти" серед жінок виступили дві хмельничанки. І обидві здобули медалі. Так, Юлія Лясота, яка донедавнього виступала за гандбольний клуб "Хмельничанка", стала бронзовою призеркою. А ось Марія Боруца не лише дійшла до фіналу, а й виграла в ньому в бронзовою призерки чемпіонату світу Анастасії Черноколенко.

Отож, тепер Марія Боруца, Анастасія Лісінська та Олександра Безродна є претендентами номер один на потрапляння до збірної України з боксу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую