ye-logo.v1.2

Двоє третьокласників, посварившись з мамою, втекли в іншу область на електричці

Суспільство 1754
Діти сіли на електричку і втекли з дому
Діти сіли на електричку і втекли з дому. Фото: autocentre.ua

Поліцейські знайшли їх і повернули додому.

 Двоє маленьких братів, образившись на свою матір, втекли з дому, заїхавши електричкою в іншу область. Діти, 10-ти та 11-ти років, проживають на Житомирщині, а потрапили аж в Шепетівку, де їх і знайшли правоохоронці.

«Про те, що діти не повернулись додому 34-річна жінка повідомила поліцію увечері 14 лютого. За її словами, хлопці навчаються у 3-му класі, уранці вони пішли до школи та додому не повернулися», - розповіли в житомирській поліції.

Після розмови з жінкою поліцейські запідозрили, що причиною неповернення додому дітей стали непорозуміння з матір’ю. За тривогою підняли особовий склад місцевої поліції. На розшук хлопчиків були зорієнтовані усі наряди. Обох хлопців люди бачили удень на місцевій залізничній станції. Згодом встановили, що вони сіли в одну з міжміських електричок і зараз рухаються нею Хмельницькою областю.

Уже на найближчій станції, у місті Шепетівці, у вагоні електропотягу поліцейські побачили розшукуваних юних мандрівників. Дорогою додому старший хлопець розповів поліцейським, що образився на маму після телефонної розмови з нею, а тому підмовив братика вирушити з сім’ї. Утім, куди саме, хлопці так і не визначилися. Братиків передали матері.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую